Agenda

In deze kennismakingsles voorafgaand aan de 3-daagse Soul Journey, neem ik je mee op een persoonlijke en innerlijke zielenreis. Deze intensieve les laat je kennismaken met jouw zielsverlangens en reikt de nodige tools aan hoe dit te volgen en vorm te geven. Ik laat je de weg van moeiteloosheid zien en hoe de natuurwetten voor jou werken. Alles om uiteindelijk aan te komen bij jouw verlangen. Jouw bestemming!

Deze reis gaat over bewustwording, van DO-ing naar BE-ing. Alles wat we nodig hebben zit al in ons, maar soms kunnen we daar even niet bijkomen of zoeken we het buiten onszelf. In spullen, activiteiten en andere mensen. We leven in een wereld vol afleiding waar we altijd maar AAN staan. Stukje bij beetje word je geleefd door de hectiek van alle dag.

Ga jij met mij mee op reis naar het licht van je ziel?

Omringd door de magistrale Noorse natuur met water, bergen en ruimte als spiegel biedt deze yoga retraite jou een plek om te ontspannen, op te laden en thuis te komen bij jezelf. Direct bij aankomst merk je de rust en de spanning van de drukte glijdt van je af. De plek vitaliseert en heeft grote schoonheid. De energie is er krachtig, openend en aardend. Deze retraite helpt je om pas op te plaats te maken en om dichter bij jezelf te komen. Gewoontes en patronen los te laten die je niet meer dienen.

De perfecte plek! Ga jij ook met ons mee op reis?

Afgelopen

De Pandora Star gebruikt flikkerend licht om je hersenen op een zachte wijze naar een andere staat te brengen. Een staat die behulpzaam is voor verschillende doeleinden zoals ontspanning, creativiteit, meditatie, concentratie en voor het integreren van een coaching of healingsessie. Een verbinding vanuit jouw hart naar het hart van Gaia. Vooraf stemmen we ons af met Navapashanam water, deze levensenergie dragende Elixer maakt een heilzame verbinding met Al wat is. In de combinatie van klank, licht en healing vindt er een alchemistische reis plaats.

In deze 1-daagse cursus nemen wij, Monique en Beau, je graag mee in de beginselen van Ayurveda en Yoga. Hoe pas je deze toe op jezelf en in je dagelijks leven? Balans, rust en ontspanning in lichaam en geest is niet iets wat je zomaar tegenkomt, maar het is iets wat je voor jezelf kunt creëren. We zullen ingaan op het leren voelen en ontdekken van ons lichaam en geest door middel van yoga en meditatie. Hoe je dit vervolgens op de juiste manier kan voeden en herstellen met behulp van Ayurveda. De cursus is volledig toegankelijk voor iedereen met of zonder achtergrond in Ayurveda en Yoga.

Ervaar de ontspannende en helende werking van de klanken van de gong tijdens het Gong Bath ‘ Dark Moon’. Deze dag is het een ‘Dark Moon’ en nemen we een heilige pauze om ons te richten op de donkere uithoeken, het ontdekken van de verborgen delen. Ik neem jullie mee in de energie van een nieuwe cyclus, een tijd die rijk is aan onzichtbaar potentieel, maak hier gebruik van! Een geschenk aan jezelf, een nieuw begin.